Fietsen in Duitsland vanuit Bad Bentheim - e-Bike Trips NL

e-bike trips

e-bike trips
Ga naar de inhoud

Bad Bentheim Fietsvakantie Juni 2020

Van 22 t/m 25 juni ben ik een paar dagen in Bad Bentheim geweest, aan de grens met Twente, om daar zelf een paar etappes van de Fitál Fietsvakanties "Fietsvakantie Bad Bentheim" te fietsen. In de 4 dagen ben ik o.a. geweest in Denekamp, Gronau, Losser en Nordhorn.
Standplaats Bad Bentheim is een leuk plaatsje met een marktplein waar het goed toeven is na een dagtocht om een drankje te drinken of iets te eten. Een hoogtepunt van Bad Bentheim is het plaatselijke kasteel, Burg Bentheim. Een aanrader om te bezoeken. Ik verbleef in DS Hotel Bad Bentheim, net iets buiten het centrum.

Bad Bentheim - Schüttorf - Ohne - Bad Bentheim 33km


Fietsen in de provincie Grafschaft Bentheim - Dag 1. 22 juni 2020.

Na aankomst bij mijn hotel was er nog voldoende tijd voor de eerste korte route van 33km. Via het prachtige Bentheimer Wald naar Schüttorf en vanaf daar via het buitengebied naar Ohne en verder terug naar Bad Bentheim.
Bad Bentheim

Bad Bentheim - Denekamp - Bad Bentheim 63km


Fietsen in de provincie Grafschaft Bentheim - Dag 2. 23 juni 2020.

Vandaag een intenationale route, deels in Duitsland, deels in Nederland (Twente). Via een landbouwgebied naar een kleine grensovergang en door naar Denekamp. Vervolgens naar Ootmarsum en dan weer oostwaarts terug naar Duitsland, naar Nordhorn en dan via het Bentheimer Wald terug naar Bad Bentheim.
Bad Bentheim

Bad Bentheim - Gronau - Losser - Bad Bentheim 48km


Fietsen in de provincie Grafschaft Bentheim - Dag 3. 24 juni 2020.

Vandaag weer een intenationale route, deels in Duitsland, deels in Nederland (Twente). Via recreatiegebied Dreiländersee (Drilandsee) naar Gronau gefietst. Gronau is een leuk plaatsje om te bezoeken, met een mooi park.Vervolgens de grens over naar Losser en dan via Gildehaus terug naar Bad Bentheim.
Bad Bentheim

Bad Bentheim - Ochtrup - Bad Bentheim 50km


Fietsen in de provincie Grafschaft Bentheim - Dag 4. 25 juni 2020.

Vandaag alweer de laatste dag van deze vakantie. Het wordt moeilijk om nu nieuwe bestemmingen te vinden.  Via Suddendorf en Ohne naar Ochtrup en dan via creatiegebied Dreiländersee (Drilandsee) terug naar Bad Bentheim.
Wat was dit een mooi gebied.
Bad Bentheim
Terug naar de inhoud