Dagtripjes op de fiets 2020 - e-Bike Trips NL

e-bike trips

e-bike trips
Ga naar de inhoud

Dagtripjes op de e-bike 2020

Vaak maak ik 1-daagse tripjes. Op deze pagina een overzicht en een beschrijving van de routes zoals in 2020 gereden.

Rondje Veluwe vanuit Harderwijk, 37km


Vandaag stond er een dagtripje naar de veluwe op het programma om van de herfstkleuren te genieten. Het was een prachtige zonnige najaarsdag met vrijwel geen wind, ideale omstandigheden dus.
De route voerde me vanuit Harderwijk zuidwaarts, west van Ermelo naar Putten en via het Speulderbos weer noordwaarts, oost van Ermelo, terug naar Harderwijk.

Veluwe herfst

Fietsen in Amsterdam Centrum tijdens Corona Lockdown

Amsterdam corona

Amsterdam is normaal gesproken overvol met touristen. Tijdens de eerste Corona Lockdown in 2020 een goede reden om eens vanuit Purmerend langs het Noordhollands kanaal naar Amsterdam te fietsen. Dan met de pont naar Amsterdam Centrum en een rondje via de Jordaan door het Centrum.

Fietsen in de kop van Noord Holland - bollenvelden


Naast de bollenstreek bij Hillegom en Lisse ligt er in Nederland ook een groot bloembollengebied in de kop van Noord Holland. Een goede reden om op 24 april 2020 de omgeving tussen Den Helder en Callantsoog eens te verkennen. Wat een mooi gebied en zo veel rustiger met touristen tov de "echte" bollenstreek.
De route begon in 't Zand en dan vervolgens via Breezand naar Den Helder. Terug via de duinen naar Julianadorp naar Callantoog en terug naar 't Zand.
Prachtige tulpen en hyacinthen en nog net wat narcissen.Bollen Callantsoog
Terug naar de inhoud